Laat u rijden in Engelse klassieke stijl in een echte Rolls Royce. Laat u rijden in Engelse klassieke stijl in een echte Rolls Royce.
Voor bruiloft, gala, bedrijfsfeestje. Voor uw bruiloft, gala, bedrijfsfeestje het kan allemaal.
Voordelig een Rolls Royce huren voor regio Limburg. Voordelig en compleet een Rolls Royce huren voor regio Limburg.

De prijzen

De prijzen zijn geheel afhankelijk van uw wensen die u heeft tijdens voor en na de rit. Maar om u toch een indicatie te geven van de prijzen volgen hieronder wat standaard aanbiedingen:

Optie 1: Los.
Starttarief is 175 euro voor de eerste 2 uur daarna elk uur 75 euro. (beperkte KM. zone.) Bij meer uren gratis bloemstuk. Type bloemen in overleg, muziek naar wens van de klant of chauffeur kiest of geen muziek kan ook. Het is altijd inclusief chauffeur (zelf rijden is niet mogelijk) chauffeur altijd in pak met echte Rolls Royce pet met speld.

Optie 2: Alles-in-1 pakket.

Prijs: 350 euro alles inbegrepen. De eerste 4 uur aan een gesloten daarna in overleg, altijd met chauffeur in pak met echte Rolls Royce pet met echte Rolls Royce speld. Bloemstuk gratis en in overleg met de klant type bloemstuk in overleg. Kilometers inbegrepen binnen Limburg. Muziek mogelijk op uw verzoek.

Rolls Royce huren in Limburg

Huur uw droomauto voor uw bruiloft, gala, bedrijfsfeest of elke andere bijzondere gelegenheid. Ik ben het juiste en het goedkoopste en meest complete adres voor heel Limburg.
Laat u rondrijden als een echte prins en prinses.